NEVELE – DSM Keukens is door Keyware, de aanbieder van betaalterminals, in de bloemetjes gezet voor de manier waarop het elektronisch betalen stimuleert. Het ontving de Premium Customer Award. Wie er een keuken bestelt, kan namelijk gemakkelijk een voorschot betalen via mobiele terminals ter plaatse.

Het verhaal van DSM Keukens gaat terug tot het einde van de Eerste Wereldoorlog. Honoré De Geetere opende toen op de Markt in Nevele een winkeltje in ijzerwaren. Nadien breidde het productaanbod gevoelig uit onder impuls van dochter Antoinette. Sindsdien wordt er voortdurend ingezet op innovatie, ook onder leiding van de derde generatie met Koenraad De Schepper en Fabienne Martens. Op die manier blijft het familiebedrijf mee met zijn tijd.

“Nog altijd weifelen veel handelaars voor ze hun eerste betaalterminal in huis halen”, zegt Joris Maes van Keyware. “Zeker handelaars die vooral kleine of net erg grote bedragen binnenkrijgen. Nochtans blijkt uit onderzoek dat de meerderheid van de klanten wel degelijk liefst met de kaart betaalt. DSM Keukens heeft dat goed begrepen.”

Bewuste keuze

DSM Keukens trekt resoluut de kaart van de betaalkaart en kiest daarvoor de mobiele terminals van Keyware. Het levert hen nu de Premium Customer Award op.

“Keyware levert net als wij hoogwaardige materialen van topkwaliteit aan een aantrekkelijke prijs”, vertelt Sofie De Schepper van DSM Keukens. “Diezelfde filosofie maakt dat de keuze voor Keyware voor onze betaalterminals snel was gemaakt.”