Sven Nys en Paul Van Den Bosch komen naar Club of Flanders

485903364International Club of Flanders (ICF) viert in 2017 zijn vijftigste verjaardag. De businessclub is in die halve eeuw geëvolueerd tot een moderne  netwerkorganisatie die voor bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen, vrije beroepers, consultants en iedereen met een ondernemende geest een verrijkend ontmoetingsplatform wil zijn.

Recent is bij ICF ook een nieuw bestuur verkozen dat onder leiding van voorzitter Dominique Santens, de CEO van Parcolys Flooring uit Oudenaarde, alles in het werk stelt om ICF de gepaste uitstraling te geven in de Gentse regio.

“Wij willen ook in het digitale tijdperk persoonlijke ontmoetingen centraal stellen”, zegt hij. “Niet alleen door onze leden toegang te geven tot internationale clubs, maar ook door de dialoog tussen de leden onderling te versterken en door ontmoetingen te creëren met niet-leden die op onze events meer dan welkom zijn. Exclusieve ledenavonden zijn niet meer van deze tijd. “Sharing is caring” is een leuze waar ook wij ons achter scharen.”

Zo organiseert ICF op 6 december vanaf 19 uur in de Kapittelzaal van de Sint-Pietersabij in Gent een sport- en businessavond, waarop ex-veldrijder Sven Nys, die ook na zijn carrière constant in de media weet te blijven, en zijn coach Paul Van Den Bosch komen uitleggen hoe de skills die ze in hun carrière als topsporter en coach van topatleten hebben verworven ook toepasbaar zijn in het bedrijfsleven.  In hun gezamenlijke lezing gaan ze dieper in op deze skills en leggen ze voortdurend een duidelijke link tussen de sport en de bedrijfswereld.  Volgens het bestuur van ICF wordt het een uiteenzetting die voor ondernemers meteen de toon kan zetten naar een sterk 2017. Meer info op  http://www.clubofflanders.com.