SVK organiseert op 27 maart een echte jobbeurs

 

000000000000000svkSVK – de naam staat voor Scheerders van Kerckhoves Verenigde Fabrieken – fabrikant van hoogwaardig afgewerkte cement- en betonproducten voor de bouwsector, mag er prat op gaan een sterke werkgever te zijn. Het personeelsverloop is bijzonder klein en de gemiddelde leeftijd van de zowat 300 medewerkers bedraagt 47 jaar. De sterkte om een goede werkgever te zijn en veel kennis in huis te houden, impliceert ook een belangrijke uitdaging voor de toekomst. Daarom organiseert SVK op 27 maart voor de eerste keer een jobbeurs onder de naam Mijn toffe job (www.mijntoffejob.be).

Tijdens de jobbeurs kunnen geïnteresseerden kennis maken met toekomstige collega’s bij en hapje en een drankje. Ze kunnen in de praktijk zien hoe het bedrijf werkt en ze kunnen ook de interessante arbeidsvoorwaarden ontdekken. SVK gaat er immers prat op dat het veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden biedt, zodat medewerkers er ook kansen krijgen op afwisseling. Zo evalueert het bedrijf regelmatig wie in aanmerking komt om een leidinggevende functie op te nemen.

HR-Officer Els Van der Kelen stipte in Jobat aan dat het bedrijf, dat zich specialiseert in de produtie van gevelplaten in vezelcement en architectonisch beton, vooral op zoek is naar onderhoustechni voor twee- en drieploegenshifts, machineoperators en heftruckchauffeurs. Ze tipte daarbij ook aan dat scholing en ervaring eigenlijk niet zo belangrijk zijn, maar dat het bedrijf vooral kijkt naar de mentaliteit.