Syntra en Aalters bedrijvencentrum slaan de handen in elkaar

0000000abcIn het Aalterse Bedrijvencentrum vonden de afgelopen weken en maanden al verschillende evenementen plaats die ondernemers moeten helpen hun bedrijf op een rustige wel doordachte manier te leiden. Ondernemen is anno 2015 zo ingewikkeld geworden, dat ondernemers goede ondersteuning nodig hebben. Het gamma kennis dat nodig is om een onderneming te leiden wordt immers almaar ruimer.

De doelstelling van Aalters Bedrijvencentrum, om ondernemers in al hun facetten te ondersteunen, loopt  volledig gelijk met de vaststelling dat Syntra het eerder als moeilijk ervaart om ondernemers uit Maldegem – Eeklo aan te trekken naar hun opleidingen in Drongen. Met het opstarten van twee opleidingen in Aalterse Bedrijvencentrum doet Syntra een poging om ondernemend Meetjesland ook naar zijn opleidingen te trekken.

Via de samenwerking met het Aalterse bedrijvencentrum wil SYNTRA Bedrijfstrainingen startende ondernemers helpen te professionaliseren.

SYNTRA Bedrijfstrainingen is een professionele opleidingsorganisatie die met haar kwalitatieve trainingen de competenties van zowel arbeiders, bedienden als leidinggevenden stimuleert. “Bedrijven kunnen bij ons terecht voor zowel theoretische als heel praktische trainingen in een brede waaier van sectoren”, zegt verantwoordelijke Marleen Vanlierde.

In maart vinden in het Aalterse Bedrijvencentrum ook twee opleidingen plaats, respectievelijk rond het vermijden van en anticiperen op te late betalers en rond het optimaal inzetten van de sociale media in de kmo. “Het gaat om praktische workhsops waar de kmo-bedrijfsleiders flink wat aan kunnen hebben.”

Meer informatie is te vinden op www.syntra-mvl.be.