Tafel en stoelen van WK-programma naar kinderkankerafdeling UZ Gent

diaboOp woensdag 24 september 2014 overhandigt Johan Boskamp de tafel en stoelen van ‘Diabo’, het WK-programma van de vrt met Boskamp en Jan Mulder als  vaste gasten van Karl Vannieuwkerke, aan het Kinderkankerfonds. De tafel en stoelen van de Belgische meubelfabrikant Joli krijgen hun definitieve plaats op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Daarenboven schenkt Boskamp 50 Brazucas, de voetballen waarmee de WK-wedstrijden in Brazilië werden gespeeld, aan de patiëntjes op de afdeling. Tijdens het WK 2014 vormden de witte ronde tafel Luna met verlicht draaiplateau en de 6 witte stoelen Rafaël van Joli het decor waarin Karl Vannieuwkerke en zijn gasten de WK-wedstrijden analyseerden.

Na afloop besloot John Ghekiere, CEO van Ghekiere Industries nv uit Kuurne en fabrikant van de Joli –meubelen die ook bij een vijftiental verkooppunten in Oost-Vlaanderen worden verdeeld,   om de tafel en stoelen aan het Kinderkankerfonds te schenken.

Toen bleek dat tijdens het WK op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent hevig gesupporterd werd voor de Rode Duivels was de nieuwe bestemming voor de tafel en de stoelen snel gevonden.