Teambuilding met Archery Tag en snookball kan in Deinse pop-up

 

0000000000popupdeinze“Movemint is een bedrijf uit Deinze dat zich specialiseert in de organisatie van teambuildingactiviteiten. Op 17 oktober heeft het bedrijf in Driespoort Shopping Center in Deinze een pop-up shooting geopend.

“Tot en met 21 november is de benedenverdieping van de centrale blok “B” er omgetoverd in een echte arena, waar zowel Archery Tag als Lasertag kan gespeeld worden”, zegt zaakvoerder Daan Boydens van Movemint.

Movemint, dat begin 2015 is opgericht, is het eerste bedrijf in België dat Archery Tag aanbood. “Het is een activiteit met dezelfde intensiteit en beleving als paintball, maar zonder dat het blauwe plekken oplevert”, aldus Boydens die met Movemint ook nog andere activiteiten organiseert, waaronder lasershooting en interactieve tablettochten.

Het bedrijf probeert steeds met innovatieve formules een groot en gevarieerd publiek aan te trekken, waaronder bedrijven, verenigingen en vriendengroepen. “Ook de pop-upshooting in Driespoort Schopping Center past in dat plaatje”, zegt Daan Boydens.

“Dankzij de grote oppervlakte die we kunnen benutten in het Driespoort Shopping Center krijgen we de kans om er iets heel spectaculairs van te maken, voor jong en oud. Voor een sessie van 45 minuten moeten deelnemers tien euro betalen.”

Movemint heeft ook aan de gezelligheid gedacht want aan de inkomhal komt een  bar met gratis snookball, een leuke combinatie van snooker en voetbal. In de week richt Movemint zich vooral op bedrijven, terwijl de organisatie zich in de weekends meer wendt tot kinderen, studenten en particulieren.

Daan Boydens wijst er ook op dat de pop-up een goed alternatief kan zijn voor sportgroepen die een buitentraining moeten overslaan als gevolg van het slechte weer.