Tegelbedrijf De Ganck opent Inspiration Center

00000000000degTegelbedrijf  De Ganck is als familiebedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak in tegels en natuursteen. Het bedrijf, dat een magazijn heeft in Eke, en verkooppunten in Beveren en Merelbeke, viert volgend jaar zijn vijfentachtigste verjaardag en kan dus bogen op de ervaring van drie generaties.

“Als rechtstreekse importeur houden wij en vinger aan de pols van wat beweegt bij de marktleiders in de keramische en de natuursteensector”, zegt eigenaar Harold De Ganck. “We zijn actief als groothandel voor de vakhandel, maar willenb dat ook de eindgebruiker kan profiteren van onze expertise en knowhow.”

Voor die eindverbruiker opende De Ganck eind maart in Merelbeke zijn gloednieuwe Inspiration Center. “Mensen die bouwen of verbouwen, staan vaak voor moeilijke keuzes”, klinkt het bij De Ganck. “Daarom hebben we in samenwerking met onze partners, die specialist zijn in interieurs, keukens en badkamers,  in dat Inspiration Center Bouwen een uitgebreid assortiment vloer-en wandtegels verwerkt in een 20-tal interieurs.”

De opening van dit vernieuwde showroomconcept ging ook gepâard met een uitgebreide communicatiecampagne die werd uitgewerkt door communicatiebureau Starss uit Temse. “We nodigden onder meer de professionele klanten uit voor een feestelijke avond”, zegt Niels Van de Meersch van Starss, “en brachten de boodschap over de Inspiration Days die met de opening van het nieuwe centrum gepaard gingen, ook op een Led-screen dat door heel wat pendelaars in de file is gezien.”