Terre Bleue opent nieuwe vestiging in Brussel

about-us-5-dirkDe Belgische modeketen Terre Bleue, die recent nog in het nieuws kwam met het aankleden van de Belgische delegaties op de Olympische Spelen en de Paralympische in Rio de Janeiro, opent binnenkort een nieuwe vestiging in Brussel, in het winkelgebied Docks Bruxsel in het noorden van de Belgische hoofdstad. De deuren gaan midden oktober open, zo meldt het vakblad Retail Detail.

Het winkelcentrum Docks werd de afgelopen periode verbouwd en op 20 oktober gaat het centrum, samen met de aanwezige winkels, opnieuw open. Terre Bleue, het label dat in 2002 werd opgericht door  Dirk Perquy (foto)is er dus als de kippen bij om ook op deze nieuwe locatie de consumenten aan te spreken.

Het dames-, heren- en kindermodemerk dat momenteel veertien vestigingen heeft, waaronder in Gent en Aalst, presteert de jongste jaren ijzersterk. Een doordacht doorgevoerd beleid én de uitgesproken aandacht voor het menselijke aspect van de business leggen het bedrijf geen windeieren. Het label richt zich voornamelijk tot de consumenten uit het hogere segment die tijdloze casual kleding willen dragen, zowel op het werk als thuis. Daarnaast blinkt het bedrijf ook uit in maatschappelijk engagement, onder meer door via de organisatie Ondernemers voor Ondernemers elk jaar een deel van de winst door te storten aan organisaties die actief zijn in ontwikkelingslanden.