Terre Bleue steunt Kom op tegen Kanker

aaaaevaModelabel Terre Bleue met hoofdzetel in Eke (zie ook: http://www.madeinoostvlaanderen.be/nieuws/modelabel-terre-bleue-op-weg-naar-omzet-van-18-miljoen-euro/)  rijgt op economisch vlak de sterke prestaties aan elkaar, maar laat zich ook niet onbetuigd om zijn maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Zo heeft het bedrijf van Dirk Perquy een samenwerking opgezet met de Gentse illustratrice Eva Mouton om “Kom op tegen Kanker” te steunen.  

“Wanneer iemand in onze omgeving kanker krijgt, hebben we de neiging om stil te vallen. Gelukkig hoef je geen grote woorden te gebruiken om iemand te troosten en bij te staan: er gewoon zijn werkt even verzachtend”, zegt Eva Mouton. Deze boodschap geeft ze ook mee op de mooie draagtas  die ze maakte voor de 25ste verjaardag van Kom op tegen Kanker in opdracht van Terre Bleue.

Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker: “Voor onze 25ste verjaardag wilden we iets speciaals doen voor onze duizenden actievoerders die zich jaar na jaar belangeloos inzetten. We zetten voor hen dan ook een kunsttentoonstelling op poten, met de medewerking van een twintigtal gerenommeerde kunstenaars. Met de schoudertas van Eva Mouton vertalen we dit project naar een leuk hebbeding voor iedereen die Kom op tegen Kanker een warm hart toedraagt.”

Vanaf 28 november tot eind december is de draagtas in alle veertien winkels van Terre Bleue, in de webshop van Terre Bleue en in de webshop van Eva Mouton te koop tegen de prijs van 9,95 euro. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.