The Baby’s Corner wint opnieuw de Passion Star Award

Sonia Pypaert portret vierkant 2The Baby’s Corner uit Nazareth, de bekende speciaalzaak voor baby, mama en kind, die wordt geleid door Sonia Pypaert (foto), heeft net als in 2012 de Passion Star Award gewonnen. “De kers op de taart om het 20-jarige bestaan van onze winkel te vieren”, glundert de onderneemster.

De award ging dit jaar opnieuw naar the baby’s corner. Deze keer vanwege de ‘Leidenschaft durch unglaubliche Perfektion’, vrij vertaald de ‘Passie voor ongelofelijke perfectie’. De prijs werd uitgereikt door de EK Servicegroup op vrijdagavond 9 september 2016 in Bielefeld, Duitsland. Die groep overkoepelt 4.100 bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren van de retail, verspreid binnen heel Europa. De jury bestaat uit zes experts uit het bedrijfsleven, de industrie en de designwereld. De jury schenkt bijzondere aandacht aan de emotionele impact, kwaliteit, doelgerichtheid, de bedrijfscultuur, uniciteit, geloofwaardigheid en klantenloyaliteit binnen de onderneming.

The Baby’s Corner werd gekozen uit 80 deelnemers. De kandidatuurstelling van de winkel is geïllustreerd met een handleiding die de titel ‘The baby’s corner – 20 years of exciting consumers through passion and inspiration’ draagt. In die handleiding worden alle bedrijfs-, marketing- en personeelsactiviteiten vanuit de huisfilosofie systematisch en gedetailleerd voorgesteld. En dat is volgens de jury een uniek gegeven binnen de detailhandel.

De grote passie voor perfectie en aandacht komen al jarenlang lang tot uiting op de winkelvloer, maar worden anno 2016 ook online en offline doorgetrokken. Een unieke winkelbeleving is zowel in de winkel als online een absoluut streefdoel voor The Baby’s Corner. Mede dankzij een nieuwe website, de lancering van een webshop en de uitgave van een eigen huisgemaakt magazine “Spruitjes” werd de winkel van Sonia Pypaert voor de tweede maal trotse winnaar.

De juryleden loofden de zaakvoerster, “in het bijzonder omdat ze van bij de start in 1996 haar concept, gebaseerd op beleving en advies, uitgewerkt heeft en ook in tijden van prijserosie en algemeen pessimisme trouw blijft aan haar businessmodel met alles voor baby’s, kleuters en toekomstige moeders.

De Passion Star Award onderscheidt ondernemers die dankzij hun grote passie en inspirerend ondernemerschap een succesvolle handelszaak uitbouwen waarin hun klanten steeds centraal staan.