The Future of shopping is te gast in Gent

FutureOfShopping0915-060De roadshow “The Future of shopping” is van 29   september tot 1 oktober te gast in  Gent, meer bepaald op de Kouter.

De consument verandert voortdurend. Zijn verwachtingen veranderen en de aankoopmogelijkheden stijgen enorm snel. Dat is voor de handelaars van vandaag een hele uitdaging. Hoe winkelt de consument van de toekomst? Wat wijzigt er in zijn gedrag? En hoe kunt u daar als retailer of winkeluitbater op inspelen? Op veel van die vragen probeert de The Future of Shopping Roadshow een antwoord te geven. Ondernemers kunnen er de winkel van de toekomst beleven in een opstelling van zes zeecontainers, vernieuwende ideeën ontdekken en nieuwe tools en technologiën testen.

“De realiteit is hard,” zegt Unizo, “maar er zijn mogelijkheden voor retailers van elke maat of soort. Want ook kleine ingrepen kunnen grote stappen betekenen in de beleving van de klant. Met Unizo, RetailDetail en een heel aantal partners willen we zo veel mogelijk kennis meegeven over de nieuwe consument en concrete oplossingen tonen hoe handelaars kunnen inspelen op zijn veranderend koopgedrag.”

Tijdens de drie dagen wordt een avondsessie georganiseerd met workshops, een begeleid bezoek aan de containers en een netwerkdrink. De sessies zijn al volzet, maar volgend voorjaar komt er een nieuwe toer.  Handelaars die over de toekomst van winkelen willen leren doen er daarom goed aan nu al in te schrijven via de site www.ontdekdecontainer.be