The Oval Office neemt Quiviv over en neemt intrek in nieuw kantoor

theovalofficeHet Gentse team van live communicatiebureau The Oval Office, dat ook kantoren heeft in Antwerpen en Brussel, heeft onder leiding van Isabelle De Schryver een sterk eerste jaar achter de rug. Het Gentse team werkte succesvolle acties uit voor bestaande klanten zoals bpost bank, Nintendo, Reynaers Aluminium, Aquafin, Allen&Overy en PSA. Afgelopen maanden werkte het ook voor nieuwe klanten zoals Becton Dickinson, SD Worx en H&M.

Om de groei te ondersteunen en nieuwe expertise aan boord te halen, heeft The Oval Office het Gentse marketing- en communicatiebureau Quiviv, het bureau van  Jurgen Van Damme en Line Reynaert dat vooral veel ervaring heeft opgebouwd rond duurzaamheid en en hernieuwbare energie, geïntegreerd en nieuwe medewerkers aangeworven.  Zij zullen binnen The Oval Office als account managers voor hun bestaande klanten blijven werken.

Voorts versterkt Leander Leenders  het Gentse team als junior project manager events. Hij studeerde Politieke Wetenschappen aan de UGent en volgde nadien een extra master aan het Europacollege in Brugge.  Bij The Oval Office zal hij mee de evenementen en brand activation projecten in goede banen leiden. Voor het grotere team was ook behoefte aan meer ruimte en die heeft The Oval Office gevonden in een kantoor in een voormalige kapel aan de Ferdinand Lousbergskaai. Een unieke locatie vlakbij het centrum, die tegelijk ook vlot bereikbaar is voor wie van buiten de stad komt. “Van daaruit zal The Oval Office voortaan nog beter ten dienste kunnen staan van haar klanten uit Oost- en West-Vlaanderen”, zegt Isabelle De Schryver.