Het Gentse team van communicatiebureau The Oval Office, dat ook kantoren heeft in Antwerpen en Brussel, ontwerpt het campagnebeeld voor de Gentse Feesten 2017. De stad Gent selecteerde hen samen met twee andere bureaus om ook de komende jaren het campagnebeeld en de afgeleide communicatielijn voor de Gentse Feesten te ontwerpen.

Zestien bureaus, verspreid over heel Vlaanderen, dienden een voorstel in. Naast The Oval Office behoren ook Belgian Advertising uit Roeselare en De Blauwe Peer uit Gent tot de drie hoogst gerangschikte bureaus. Voor de volgende edities van de Gentse Feesten zal de Stad Gent de drie bureaus vragen om een nieuw voorstel te ontwerpen in een minicompetitie. Zij komen alvast in aanmerking voor het ontwerp tot en met 2019, met eventuele verlenging tot de Gentse Feesten 2020.

Line Reynaert, senior accountmanager van The Oval Office Gent: “We geloven sterk in de kracht van live communicatie, in mensen merken laten beleven. We zijn dan ook heel trots en blij dat we het campagnebeeld mogen ontwerpen van de Gentse Feesten, de Gentse live ervaring bij uitstek.” Het campagnebeeld van de Gentse Feesten 2017 wordt op dinsdag 25 april voorgesteld en zal nadien te zien zijn op affiches, folders, advertenties, media en via online campagnes.

Het Gentse team bestaande uit Line Reynaert, Jurgen Vandamme, Joke Gabriëls en Isabelle De Schryver, zal in het kader van een raamovereenkomst met OCMW Gent nog meer opdrachten voor de stad uitvoeren. Door de sterke groei is The Oval Office in Gent op zoek naar een projectmanager communicatie.