Het Gentse consultancybedrijf Threon neemt alle activiteiten van BeAligned, eveneens uit Gent, over. De overname past binnen de visie en missie van Threon om bedrijven te ondersteunen op het vlak van veranderingstrajecten, van strategie tot werkende oplossingen. “De expertise en de referenties van BeAligned zijn complementair aan die van Threon. Door de overname verruimt en versterkt Threon het aanbod op het vlak van strategische planning, procesbeheer, bedrijfsarchitectuur en digitale transformatie”, vertelt Hans Van Daele, managing partner van BeAligned.

Alle commerciële activiteiten worden tegen midden 2017 volledig binnen de Threon BENE structuur geïmplementeerd. “De bedrijfscultuur en activiteiten van beide organisaties sluiten zeer goed bij elkaar aan dus we verwachten een feilloze integratie”, zegt Tom Dedecker, executive partner van Threon. “Voor de klant zullen we in de toekomst meer end-to-end oplossingen bieden, van het uitdenken van strategische oplossingen tot het uitwerken ervan.” Het vaste team van 15 medewerkers van BeAligned gaat integraal bij Threon aan de slag. Het consultancybedrijf ziet hier hierdoor zijn personeelsbestand in België tot meer dan 100 medewerkers groeien.

Threon, opgericht in 2001, is een internationaal erkend bedrijf met kantoren in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Marokko. Het bedrijf met hoofdzetel in Zwijnaarde is gespecialiseerd in talentmanagement en helpt bedrijven en hun personeel te transformeren naar de organisatie en cultuur die ze beogen. Voor het jaar 2015-2016 boekte Threon een omzet van meer dan 9 miljoen euro.