Tiende editie “Mode dit is Oudenaarde” op nieuwe locatie

drieonderIn 2016 is Soroptimist Oudenaarde-Vlaamse Ardennen al aan de tiende editie toe van haar ondertussen gekende modeshow. Deze “vrouwenclub” maakt deel uit van Soroptimist International, een wereldwijde service- en belangenorganisatie van en voor vrouwen. Er zijn 90.000 Soroptimisten, verdeeld over ruim 3000 clubs in 125 landen.

Onder de noemer “Mode dit is Oudenaarde” hebben de Soroptimisten uit oudenaarde-Vlaamse Ardennen al een een mooie traditie opgebouwd.

“We zetten ons in voor sociale doelen in de streek, steeds met een grote portie persoonlijke inzet”, legt Géraldine Leus uit. “Dit jaar organiseren we onze modeshow op 16 september in Stoetrij De Strohoeve. We pakken uit met een nieuwe stijl, een nieuwe concept, een nieuwe locatie en een ander seizoen.”

Mode dit is Oudenaarde anno 2016 wordt volgens Géraldine Leus een wervelende show met diner waarin de leden van Soroptimist  en hun gezin de nieuwste herfst- en wintertrends laten zien. Na de show is er een afterparty. De opbrengst gaat volledig naar 2 goede doelen: Oogcentrum Rwanda Piet Noë en de aankoop van een ijskap voor kankerpatiënten. De deelnemende winkels uit de regio Oudenaarde zijn de volgende: Boutique 9 by Impulse (foto), Dugardein 24, K. De Lathauwer, Kinderkorf, Lamon Nuyttens, Lou Lou, Mademoiselle M, Martine Pilate, New DC, Optiek Guy Berben, Smallville, Tine.b, T’Jartelleke, Van Wambeke-Andrews, Wheelpalace