Tim D’Eer, zaakvoerder van Algemene Ondernemingen D’Eer uit Sint-Niklaas, mag zich een jaar lang Oost-Vlaamse Jonge Vlaamse Aannemer noemen. De performantie van de 30-jarige bedrijfsleider en zijn inzet voor de beroepsorganisatie gaven de doorslag voor zijn overwinning. Tim D’Eer volgt met de award Andy Zenner op.

De award wordt jaarlijks uitgereikt door de Vlaamse Confederatie Bouw, die de belangen van meer dan 15.000 aannemers in bouw-, energie- en milieusector verdedigt. Tim D’Eer kreeg de prijs overhandigd door Vlaams minister van Werk en Economie Philippe Muyters.

Familiebedrijf

Tim D’Eer staat mee in voor de dagelijkse leiding van het familiebedrijf Algemene Ondernemingen D’Eer. Daarnaast is hij actief als stuurgroepslid binnen de juniorwerking van Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen. “Ik ben verheugd dat Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen me heeft voorgedragen voor deze award. Tegelijkertijd ben ik enorm fier op onze medewerkers die het bedrijf mee helpen uitbouwen”, aldus de nieuwe Oost-Vlaamse Jonge Vlaamse Aannemer.

Algemene Ondernemingen D’Eer werd in 1962 opgericht door Aloïs D’Eer. De eenmanszaak specialiseerde zich voornamelijk in individuele woningen, maar al snel kwamen daar grotere en meer complexere projecten zoals utiliteitsbouw bij. Intussen is het familibedrijf actief in diverse segmenten binnen het bouwproces, van ruwbouw tot de volledige afwerking van villa’s, appartementen, handelszaken, utiliteits- en industriegebouwen.

Provinciale winnaars

Naast Tim D’Eer werden nog vier jonge aannemers gelauwerd. Voor de provincie Limburg won Jan Folens van BAM Contractors, in Antwerpen kreeg Yves Aertssen van Group Aertssen de award overhandigd. Dave Coenen van Corbeels sleepte voor Vlaams-Brabant de prijs in de wacht en in West-Vlaanderen ging Joachim Govaerts van GRT met het beeldje lopen.