Timewind verhuist van Brugge naar Drongen

freddyFreddy Depickere richtte vijfentwintig jaar geleden Timewind op. Het bedrijf verhuurt en verkoopt online lcd projectoren en portable beamers en schermen en andere apparatuur. Het heeft er op die manier al voor gezorgd dat duizenden meetings dankzij professionele audiovisuele apparatuur tot een goed einde zijn gebracht.

“We werken met een gespecialiseerd team dat klantgerichtheid, waarde en productkennis als moedertaal hanteert.”, zegt Freddy Depickere, die trots een foto toont waarop zijn apparatuur en zijn logo vlak voor de neus van FIFA-voorzitter Sepp Blatter staan op het ogenblik dat die tijdens een grote persconferentie een massa journalisten toespreekt.

Dat betekent niet dat het pad van Timewind altijd over rozen is gegaan.   “We hebben het inderdaad een periode ook moeilijk gehad”, geeft Depickere aan. “Maar dat zal eigen zijn aan de cyclus van elk bedrijf. Ik heb in die periode wel veel nagedacht en geleerd waar er oplossingen te vinden zijn in moeilijke tijden. Binnen afzienbare tijd wil ik daar een boek over uitbrengen dat ook andere ondernemers die in die situatie zitten, kan helpen.”

Nu gaat het Timewind sinds een tijdje echter behoorlijk voor de…. wind. “Dat iedereen er gewoon aan is geraakt om via een paar klikjes dadelijk over alle mogelijke informatie te beschikken en die op een schermpje te zien verschijnen, heeft ook ons bedrijf, dat altijd al een dergelijke kwaliteit leverde, en boost gegeven”, zegt Depickere.

Omwille van de groei drong een grotere behuizing dan in het kantoor in Brugge zich op. Sinds begin mei houdt Timewind nu kantoor in het Industriepark van Drongen. “Meteen zitten we ook wat centraler in het land om van daaruit klanten te beleveren”, zegt Freddy Depickere nog.