Toon op "Dag van de medewerker" hoe u uw medewerkers beloont!

dagvandemedewerkerDe derde donderdag van april is traditioneel ‘secretaressedag’. Deze dag wordt echter in veel bedrijven anders ingevuld. Functies evolueren en teams werken heel anders dan 15 jaar geleden. Overal op de werkvloer zijn er werknemers die het verschil maken. Een ding is zeker: goede en gemotiveerde medewerkers vormen de fundamenten van uw onderneming.

Er zijn 1001 manieren om uw waardering te uiten of uw team te bedanken, maar hoe doet u het? UNIZO gaat op 16 april inspireer op zoek naar originele acties en ideeën om medewerkers te waarderen en te bedanken.

Elk bedrijf kan op 16 april een teamactie posten op Facebook.com/dagvandemedewerker of op Twitter met #dagvdmedewerker of via een mail naar dagvdmedewerker@unizo.be .

Of het nu gaat om een waardering voor 1, 10 of 50 medewerkers, het maakt allemaal geen verschil uit. UNIZO wil gewoon dat zoveel mogelijk bedrijven via die posts of berichten ook andere ondernemingen op een originele en inspirerende manier aanzetten tot het uitdrukken van hun waardering.

Er zijn bovendien prijzen te winnen. Op 22 april kiest de jury de meest inspirerende actie en de winnaar ontvangt, dankzij Idee Fiks, een startbudget van 1.000 euro voor de organisatie van een familie-event voor zijn medewerkers en een mooie groepsfoto van het team.

Dankzij ADMB HR Services en Jobkanaal krijgt de winnaar van de actie ‘Dag van de Medewerker’ niet alleen een startbudget van 1.000 euro voor een familie-event bij Idee Kids, maar ook nog eens een budget van 2.000 euro voor HR-advies bij ADMB HR-services.