aaaaakandi71834-verboden-vragen-sollicitatiegesprekTormans, detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie, gaat kandidaten ook sollicitatietraining geven.

“Regelmatig stellen onze 13 rekruteerders vast dat een sollicitatiegesprek kandidaten niet echt ligt. Soms omdat het zo lang geleden is, maar soms omdat ze niet weten wat ze moeten verwachten”, aldus een woordvoerder. “Daarom hebben onze rekruteerders voortaan ook een sollicitatietraining in het pakket. Samen zorgen we dat kandidaten de tips & tricks voor een succesvol sollicitatiegesprek in de vingers hebben. We geven inzicht in de vragen die een kandidaat kan verwachten en leren bijvoorbeeld eveneens hoe lichaamstaal een troef kan zijn.”

Tormans focust zich voor 100% op technische en engineering profielen, zoals ingenieurs, technici en projectmanagers voor verschillende disciplines en sectoren. Meer dan 150 bedrijven vertrouwen op het bureau voor de invulling van technische profielen.

 De focus op een nichemarkt loont. Tormans blijft groeien. Het bedrijf dat in 1999 werd gesticht door Jan Tormans, telt nu al ruim 330 medewerkers. Alleen al dit jaar kwamen er meer dan honderd nieuwe werknemers bij.

Het bedrijf heeft drie vestigingen: het hoofdkantoor in Geel en bijkomende kantoren in Vilvoorde en Melle. Tormans is momenteel op zoek naar een geschikte locatie in Oost-Vlaanderen ter vervanging van het kantoor in Melle.

(Leen De Moor)