TransDirect, het sociaal secretariaat van beroepsvereniging Transport en Logistiek Vlaanderen dat in Gentbrugge is gevestigd, gaat samenwerken met HR-dienstengroep ADMB. Vanaf 1 januari 2018 bundelen beide dienstverleners de krachten onder de naam ADMB Sociaal Bureau. Het nieuwe sociaal secretariaat zal zich zo nog meer profileren als specialist voor de transport- en logistieke sector.

TransDirect en Groep ADMB werkten de voorbije jaren reeds nauw samen. “Met deze overeenkomst zetten we een volgende, logische stap. Bovenop onze eigen expertise zullen onze klanten in transport en logistiek voortaan ook kunnen rekenen op de ondersteuning van de 1.300 experten van Groep ADMB”, vertelt Lode Verkinderen, secretaris-generaal bij Transport en Logistiek Vlaanderen.

Het nieuwe ADMB Sociaal Bureau blijft op dezelfde locatie in de gebouwen in Gentbrugge werkzaam. “Dat zal permanent voor een optimale wisselwerking zorgen.”

Gebundelde expertise

Transport en Logistiek Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 1.500 ondernemingen in transport en logistiek, waaronder zowel zelfstandigen, familiale kmo’s als grote ondernemingen. Daarmee haalt ook Groep ADMB een goede slag thuis.

“Door de krachten van onze transportexperten te bundelen met die van TransDirect, staan we voortaan in voor de loonadministratie van zo’n 600 werkgevers uit de transportsector, goed voor 4.500 werknemers”, licht Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder bij Groep ADMB, toe. “We gaan resoluut voor sterke ondersteuning van de sector. We doen dit met persoonlijke klantenadviseurs, die de sector door en door kennen, én met een sterke partner die waakt over de belangen van de sector. Onze klanten zullen dan ook de eersten zijn om de vruchten van deze samenwerking te plukken.”