Transportbedrijf uit Zulte wil "boost uw business" winnen

herveHet transportbedrijf Herve uit Hulste pakt uit met een opgemerkte actie om de wedstrijd “boost uw business” van BNP Paribas Fortis te winnen. Het bedrijf belooft, als het de wedstrijd wint, om 11 kinderen uit Zulte om met de spelers van Anderlecht op het terrein te komen. Claudia Van Colenberghe: “als  Herve nationale winnaar wordt, kiezen wij 11 Zultse escort kids die de kans krijgen om de spelers van RSC Anderlecht op het terrein te vergezellen bij aanvang van een match.

Transportbedrijf Herve is de jongste jaren sterk gegroeid en beschikt inmideels over een wagenpark intussen met een 45-tal vrachtwagens, die dagelijks opdrachten uitvoeren binnen een straal van 450 km rond onze hoofdzetel.’

Herve werd in 1982 opgericht, hoofdzakelijk om groenten en fruit te transporteren naar Frankrijk en Duitsland voor het grote zusterbedrijf ‘Vanco Belgium’. In 2003 gaven de oprichters, Roger en Rita Van Colenberghe, de fakkel door aan hun kinderen, Frank en Bernard Van Colenberghe. Tot dan werden er zelden of nooit ritten uitgevoerd voor andere opdrachtgevers dan Vanco Belgium.

De nieuwe bedrijfsleiding en het sterke team zetten alles op alles om het bedrijf een boost te geven en gingen op zoek naar nieuwe klanten. Dit plan wierp zijn vruchten af, want vandaag de dag zijn 80% van alle transporten die Herve uitvoert, in opdracht van andere opdrachtgevers. Voor die opdrachtgevers beleveren zij bijvoorbeeld dagelijks de distributiecentra van Delhaize, Lidl, Aldi, Carrefour & Colruyt.

“Ondertussen wordt er ook niet stilgezeten, want begin dit jaar deden wij de aankoop van een diepvriesgebouw in Eke. De nieuwe vestiging kreeg de naam “Herve Coldstore”. Met Herve Coldstore bieden wij onze klanten de mogelijkheid 2500 paletten te stockeren, zowel koel, vries als droog.  Dankzij ons wagenpark en de verschillende geconditioneerde gebouwen, zijn wij in staat om aan iedere logistieke behoefde te voldoen. De kaarten liggen nu dus helemaal anders: Herve groeide uit van Vanco Belgium ‘s kleine assistent tot Vanco Belgium ’s succesvolle partner”, geeft Claudia Van Colenberge nog aan.