Trappenspecialist New Signature opende Oost-Vlaamse vestiging

0001trapHet West-Vlaamse trappenbedrijf New-Signature heeft sinds begin december ook een vestiging in het Oost-Vlaamse Sint-Martens-Latem. New Signature vervaardigt en plaatst voornamelijk trappen in 100% hout of in hoogwaardig metaal leuningen in hout, inox, metaal of smeedijzer en daarnaast ook parket, deuren, wanden en lambriseringen.

Dit bedrijf uit het West-Vlaamse Meulebeke illustreert perfect dat ook na een faillissement een doorstart en nieuwe groeimogelijkheden geen utopie hoeven te zijn. Julien Van De Maele, eigenaar van VDM Engineering, was een tijd crisismanager bij Signature Vermeulen en ging  in april als nieuwe eigenaar van start, omdat hij naar eigen zeggen sterk geloofde in het potentieel van het bedrijf.

Het bedrijf kon op basis van het vakmanschap van zijn medewerkers opnieuw heel wat particuliere en professionele klanten overtuigen. Het is nu zelfs aan uitbreiding toe, want begin december opende het aan de Xavier De Cocklaan in Sint-Martens-Latem een nieuwe vestiging waarin zowel particulieren als professionals kennis kunnen maken met een ruim aanbod van verschillende soorten parket, trappen, lambriseringen en leuningen in verschillende sijlen en met uiteeenlopende afwerkingen, zoals versnis, lek, kleur of olie.