bmcassendedeSinds 1994 is BMC Assenede, geleid door Daniel en Kristina Ann De Rycke,  exclusief  verdeler van de Britse Triumph motoren in ons land en dan ook een  gevestigde waarde in motorland. “Bovendien zijn we sinds 2006 erkend als een Triumph World Store”, zegt Kristina Ann De Rycke.  “Dit houdt onder meer in dat we de volledige modellenreeks van Triumph in de winkel hebben staan en dat er voor de klanten een grote keuze beschikbaar is van Triumph motorkledij en accessoires”.

BMC Assenede volgt de verfijning van de motortechniek bij Triumph op de voet maar luistert tegelijk ook permanent naar de wensen van de klanten. “De klant is de baas van de ondernemer”, geeft Kristina Ann De Rycke aan, “en wie die als ondernemer tevreden houdt, kan  ook zelf bloeien. In onze winkel brengen we niet alleen een mooi productaanbod, maar we bieden ook een luisterend oor om op elke klantenwens in te gaan.  Als Triumph Motorcycles Flagship Store hebben we ook de kennis en de ervaring om alle nieuwe Triumph modellen te herstellen en te onderhouden. Bovendien hebben we een directe lijn met de fabriek in de UK voor de eerste lijn support.”

De inspanningen van BMC Assenede zijn ook in Groot-Brittannië niet onopgemerkt gebleven. Op 27 en 28oktober 2015 werd de Triumph Global Dealer Conference 2015 georganiseerd in London. Tijdens deze conferentie werden de toekomstplannen voor de komende 5 jaar uit de doeken gedaan, en werden er prijzen uitgereikt.

20 jaar Triumph-vakkennis en -passie én meer dan 1.100 nieuw verkochte Triumph motoren gingen ook in London niet onopgemerkt voorbij. Daniel en Kristina Ann De Rycke werden er tijdens het galadiner door John en Nick Bloor, de huidige CEO’s van de Britse motorenfabrikant, op het podium geroepen en gelauwerd als best presterende Belgische dealer. Zij ontvingen uit hun handen de National Dealer Award.