True Colours viert tiende verjaardag met expeditie door VUCA-wereld

22a27feHet Gentse True Colours specialiseert zich in organisatieverandering, teambegeleiding, opleiding, coaching en hr-advies. “We zijn ervan overtuigd” zeggen de partners Herwig Deconinck en Lisa Boelaert (foto), “dat mensen in hun true colours, hun eigen talenten, de energiebron vinden om zelf keuzes te maken en dat ze in organisaties elkaar nodig hebben om wat ze niet meer willen te vertalen naar wat ze wel willen. En het is onze droom om in elk project mensen en organisaties opnieuw goesting te geven om nieuwe dingen echt een kans te geven.”

Het bedrijf vierde op 17 november zijn tiende verjaardag met een event in Leuven. “We zijn enorm trots dat we tien jaar hebben kunnen timmeren aan onze speciale plaats in de consultingwereld, die zo eigenlijk op een kruispunt ligt tussen het bedrijfsleven, de academische wereld en de social profit”, zegt Lisa Boelaert. “We hebben in die 10 jaar honderden workshops begeleid, honderden opleidingen gegeven en honderden coachingsgesprekken gehouden. Duizenden mensen, honderden teams en tientallen organisaties hebben zo hun True Colours herontdekt en hun innerlijke rebel weer een beetje wakker gemaakt.”

True Colours vierde op 17 november zijn tiende verjaardag in Leuven met een “expeditie” door de VUCA-wereld van volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en dubbelzinnigheid, waarbij het bedrijf ook benadrukte dat autonomie, alertheid, experimenteren en een hoger doel de vier hefbomen zijn waarop elke organisatie moet inzetten. Het bedrijf bezorgde alle deelnemers ook een “quickscan” die hen zicht gaf op de VUCA-kleuren waarin ze al schitteren en op de domeinen die ze best nog wat kunnen bijkleuren.