Tweede editie Made in Antwerpen Live op 8 december !

naamloosMade in Antwerpen, de zustersite van Made in Oost-Vlaanderen, gaat voor de tweede keer live. Het event vindt plaats op 8 december in de nieuwe gebouwen van J & M Catering op de Boomsesteenweg in Schelle (de voormalige site van de Napoleon fabriek).

Made in Antwerpen Live zet opnieuw straffe sprekers op haar podium die handige tips & tricks uit hun business delen en actuele thema’s uit de Antwerpse regio op de agenda plaatsen.

Antwerpen zou Antwerpen niet zijn zonder haven en diamant. Daarom brengt Made in Live naast Wouter De Geest, CEO van chemiegigant BASF, ook Ari Epstein, CEO van AWDC (Antwerp World Diamond Centre), op het podium.

Er wordt ook plaats gemaakt voor jong, Antwerps talent. Zo zet Filip Smet, Managing Director van Lemon Companies, de nieuwste digitale trends voor 2017 in de kijker. Zussen Joyce en Raissa de Haas (foto) delen dan weer hun ambities om met Double Dutch Drinks de wereld te veroveren.

Herman Van Goethem, rector van Universiteit Antwerpen, gaat samen met Wouter De Geest (BASF) en schepen van Mobiliteit, Toerisme en Middenstand Koen Kennis (N-VA) een ijzersterk debat aan over onderwijs, mobiliteit en de troeven van Antwerpen. Dit alles onder moderatie van Guy Janssens, journalist van Made in Antwerpen.

Bovendien is er geen Made in Live zonder netwerkmoment. Ook deze keer wordt het Antwerpse ondernemerspubliek na het congres uitgenodigd voor een culinaire beleving in de nieuwe gebouwen van J & M Catering.

Uiteraard is het event niet exclusief voorbehouden voor ondernemers uit de provincie Antwerpen Ook als Oost-Vlaamse ondernemer bent u uiteraard welkom. Sterker nog, als u onderneemt vanuit het Waasland of vanuit Oost-Vlaamse gemeenten zoals Beveren en Kallo dan is het event eigenlijk min of meer een must. Made in Antwerpen Live 2016 bezorgt stof voor inspiratie, duurzame business contacten en culinair geprikkelde zintuigen op een unieke locatie. Inschrijven kost 150 euro en kan via http://www.madeinlive.be/antwerpen.