Twist & Mix wil dé modehotspot van de Leiestreek worden

newsletter - item 2Annick Goedhuys en Inge Stoop brachten eerder met Goesto al een eigenzinnige kledinglijn uit. Nu openen ze samen met Steven Verstraeten en Evy Bauwens in Driespoort Shopping in Deinze een eigen Twist & Mix Concept Store voor mannen en vrouwen met goede smaak. Die willen ze laten uitgroeien tot de belangrijkste mode- en lifestyle hotspot van de Leiestreek.

“Het is eigenlijk veel meer dan een belevingswinkel”, weet Annick Goedhuys. “We mikken op een persoonlijke shoppingbenadering en willen van de winkel een ontmoetingsplaats maken, waarvan de klanten weten dat ze er mooie dingen kunnen vinden voor zichzelf of voor geliefden die ze willen verwennen met een passend persoonlijk geschenk. We mikken op “slow shopping” die telkens weer een ontdekkingstocht wordt tussen sfeerboeken en lifestyle, tussen kleding en exclusieve accessoires en juwelen.”

De aangeboden collectie omvat kleren van merken als van Frnch uit Frankrijk, Baum&Pferdgarden uit Denemarken en Peserico uit Italië, en ook heel leuke juwelen en handtassen. “Voorts willen we de klanten ook veel bij onze producten betrekken”, geeft Annick Goedhuys nog aan. “Zo willen we van elk weekend een zintuigenweekend maken, met onder meer wijn- en gintastings. We willen klanten gewoon een goed gevoel geven en mensen mooi maken. Dat zal ook kunnen bij Originailz, de nagelstudio die werd geïntegreerd in de conceptstore.”