Umbris bewijst dat exclusiviteit en maatwerk aanslaan

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzumbrisUmbris is een spin-off van staalconstructeur Mebo uit Lokeren en kan daardoor putten uit meer dan 20 jaar knowhow in de constructiewereld. Umbris is de pionier in België van lamellendaken en pakt uit met maatwerk en totaalprojecten als paradepaardjes.   

Umbris richt zich zowel op de particuliere als op de B2B-markt. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk is dit 100% Belgische bedrijf ook in het buitenland succesvol. De belangrijkste dealers bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland.

Ook op Batibouw kon Umbris zich in de kijker spelen. Dat gebeurde onder meer met de Umbris Zip screen, een oplossing als bescherming tegen de wind, regen, zon of nieuwsgierige blikken. General manager Guy Baum was daarnaast ook tevreden met de reacties op ede verlichtingsoplossingen die zijn bedrijf er voorstelde.

“Verlichting kan niet ontbreken als je ’s avonds nog een BBQ houdt of gezellig van de zonsondergang wil genieten”, zegt hij. “Umbris integreert de gewenste verlichting perfect in de lamellendaken. De Louvre LED lines zijn ledstrips die voorzien worden op de volledige lengte van de kantelbare lamellen. Dankzij een ingenieuze diffuser wordt het licht gelijkmatig verspreid waardoor de individuele LED punten onzichtbaar worden.”

Het succes van Umbris bewijst volgens Baum dat mensen steeds meer kiezen voor exclusiviteit en maatwerk.