0000000umbrisUmbris is een spin-off van staalconstructeur Mebo uit Lokeren en kan daardoor putten uit meer dan 20 jaar knowhow in de constructiewereld. Umbris is de pionier in België van lamellendaken. Exclusief maatwerk en totaalprojecten zijn de paradepaardjes van Umbris, wat volledig aansluit bij de kerngedachte van het zusterbedrijf Mebo. Umbris richt zich zowel op de particuliere als op de B2B-markt. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk is dit 100% Belgische bedrijf ook in diverse andere Europese landen succesvol.

Als spin-off van Mebo, een gevestigde waarde in de staalindustrie, wil Umbris nu uit de schaduw treden met zijn lamellendak. Onder het motto “elk seizoen een nieuwe dimensie” laat Umbris zijn klanten het hele jaar door van de buitenlucht genieten.

Op Batibouw stelt het bedrijf met de Umbis Zip Screen, een screenkast die helemaal past bij het Umbris bovenprofiel, ook een primeur voor de bouwmarkt voor.  Naast bescherming tegen wind, regen en zon zal de consument meteen ook de privacy die deze screens bieden ten zeerste op prijs stellen: geen nieuwsgierige blikken meer van buren of voorbijgangers! Een grote troef waarmee deze screens zich onderscheiden van andere merken is dat ze volledig naadloos zijn, met onzichtbare bevestigingen.

“Functionaliteit, design en maatwerk zijn onze kernwoorden”, geeft general manager Guy Baum  aan. “Door het maatwerk is de overkapping perfect in harmonie met de woning. Een ander voordeel is dat de overkapping beschikbaar is in vele kleuren modellen.”