Naast een vernieuwde website lanceert UNI-Learning Belgium ook een flexibele, responsive online tool. FLOWSPARKS is een gebruiksvriendelijke e-learningtoepassing die op elk apparaat werkt. Daarmee maakt het bedrijf uit het Oost-Vlaamse Wondelgem dat digitale leeroplossingen ontwerpt, ontwikkelt en distribueert, kennis altijd en overal toegankelijk.

“In een tijd waar tablets en smartphones met mobiele verbinding niet meer weg te denken zijn, kan e-learning niet achterop hinken”, zegt Cédric Herregodts, Sales & Marketing Manager van UNI-Learning Belgium. “De term e-learning blijft bovendien geen vaag begrip. Aan de hand van de verschillende gerealiseerde projecten bij grote klanten worden de stevige impact en concrete toepassingen van online leren aangetoond.”

UNI-Learning heeft vestigingen in Wondelgem, Parijs en Eindhoven. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte learning en development oplossingen voor de zorgsector, de overheid en het bedrijfsleven. Eén van de producten van UNI-Learning is Safety Solutions. “Dankzij deze oplossingen verdwijnen veiligheidsregels op de werkvloer niet ergens in de kast. Veiligheid wordt een dagelijks ritueel voor de medewerkers, die de regels kennen én kunnen”, aldus Herregodts.