UNI-Learning ontwikkelt tool voor kennisoverdracht rond voedselveiligheid

UNI_VoedselveiligheidUNI-Learning uit Wondelgem is gespecialiseerd in op maat gemaakte learning & development oplossingen voor de zorgsector, de overheid en het bedrijfsleven. Het bedrijf, dat twintig jaar geleden ontstond, maakt gebruik van de laatste technologieën voor het ontwerpen, ontwikkelen en distribueren van digitale leeroplossingen.

Het bedrijf ontwikkelt ook steeds meer leerproducten die voor ondernemingen nuttig zijn om kennisoverdracht in goede banen te leiden.

Recent ontwikkelde UNI-Learning bijvoorbeeld een tool die het voor organisaties gemakkelijker moet maken om de ingewikkelde regels rond voedselveiligheid over te brengen.

“Bedrijven die met voeding te maken hebben, moeten een heel strenge regelgeving naleven”, zegt verkoopverantwoordelijke Veerle Bultinck. “Het overbrengen van alle regels daarrond voor verschillende doelgroepen zoals werknemers, contractoren en bezoekers, is geen sinecure. Daarom hebben wij op basis van onze ervaring een tool ontwikkeld die ondertussen al zijn sporen heeft verdiend. Met die tool kunnen ondernemingen de veiligheidsregels rond de voedselketen op een adequate manier overbrengen bij de verschillende doelgroepen, die dan ook in de praktijk naar deze kennis kunnen handelen. Dankzij de tool kunnen bedrijven perfect nagaan en bijhouden wie de opleiding heeft gevolgd en wanneer, zodat op regelmatige basis een herhaalmoment kan ingebouwd worden. Op die manier blijft de kennis up-to-date.”

Om zijn oplossingen rond kennisoverdracht over voedselveiligheid duidelijker te maken organiseert het bedrijf in zijn kantoor in Wondelgem op 20 mei een ontbijtsessie. Meer informatie op http://belgium.uni-learning.com/voedselveiligheid-ontbijtsessie-20-05-2016/.