Unizo pakt uit met masterclass exportmanagement

imagesExport is cruciaal voor een klein land als België en de Oost-Vlaamse bedrijven weten beter dan wie ook hoe belangrijk de afzet in het buitenland is. Unizo wil daar op zijn manier op inspelen. De werkgeversorganisatie start daarom met een nieuwe opleiding “Masterclass exportmanagement”.

“Deze opleiding richt zich zowel naar ondernemers die willen nagaan welke kansen er voor hun bedrijf zijn op de exportmarkt, als naar meer ervaren exporteurs die hun kennis willen verbreden of verdiepen”, zegt Hilde Vens van Unizo Internationaal.

Zowel medewerkers van kleine en middelgrote bedrijven als van grote organisaties zijn welkom.  De behandelde thema’s zijn veelzijdig: waar vind ik informatie en ondersteuning bij mijn internationale activiteiten, hoe bouw ik een buitenlands distributienetwerk uit, hoe ziet een correcte internationale verkoopovereenkomst er uit, wat zijn de risico’s en valkuilen en hoe kan ik me ervoor indekken, hoe kan ik zeker zijn dat ik betaald word? 

De eerste sessie vindt plaats op 11 oktober 2016. De eerste en de laatste les (7 maart 2017) worden gegeven op Antwerp Management School, Sint-Jakobsmarkt 9-13, 2000 Antwerpen. (KC)