Unizo startersservice gaat op toer bij ondernemers

mikekeirsbickUNIZO organiseert gratis sessies voor iedereen die de ambitie heeft om te starten als zelfstandig ondernemer. Deze sessies leiden de kandidaat-zelfstandigen van A tot Z door een opstartparcours, van startvoorwaarden, juridische vormen, subsidies en steunmaatregelen, tot sociaal statuut, boekhouding en btw. Daarnaast geeft de UNIZO startersadviseur specifieke tips mee voor een sterke start en hoe aan een ondernemingsplan te beginnen.

Deze sessies hebben plaats in de UNIZO-kantoren in Gent, Elversele, Eeklo, Aalst en Oudenaarde.

Vanaf september gaat de UNIZO Startersservice in Gent deze informatie ook koppelen aan het verhaal van een recent gestarte ondernemer en dit op locatie. Geïnteresseerden krijgen er niet alleen de informatie van de UNIZO-adviseurs maar ze kunnen ook vragen stellen aan iemand die de stap heeft gewaagd.

Op vrijdagnamiddag 25 september zet Consouling Store uit Gent zijn deuren open. Zaakvoerder Mike Keirsbilck werd vorig jaar door UNIZO verkozen tot ‘Starter van het jaar’. Nu deelt hij graag zijn ervaring met anderen. Alle info via de website (http://www.unizo.be/oost-vlaanderen/activiteiten/unizo-startersservice-gent-tour_25-09-2015 )