GENT – Upgrade Estate is uitgeroepen tot Best Finance Team of the Year 2018. De vastgoedontwikkelaar uit Gent kaapte de hoofdprijs weg in de categorie SME & Social Profit.

Het was al de zestiende editie van de awards, georganiseerd door CFO Magazine en Belfius. De prijzen plaatsen de prestaties van de cfo en zijn collega’s in de schijnwerpers. Dat gebeurt vanuit de overtuiging dat het mensen en niet cijfers zijn die de professionaliteit ven een financieel management bepalen. De awards zijn dan ook geen individuele beloning, maar staan voor teamwork.

Studentikoze ambiance

In totaal streden dertien teams voor de overwinning. In de categorie SME & Social Profit toonde Upgrade Estate zich de beste. Het team van het bedrijf werd geprezen voor haar aanpak in de diverse stappen van het productiepakket. “Hun hele takenpakket kon ons bekoren, maar vooral de enthousiaste, soms een beetje studentikoze ambiance waarin dit alles verloopt, sprak ons aan”, aldus de jury van twintig cfo’s uit diverse sectoren.

Upgrade Estate specialiseert zich in huisvesting voor studenten en young professionals. Daarbij voert het alle stappen in het ontwikkelingsproces, van prospectie en constructie tot verkoop, verhuur en beheer, zelf uit. Het gaat dan zowel om nieuwbouwprojecten als M&A-transacties.

“Ons finance team speelt een belangrijke rol in elke stap van dit proces”, klinkt het bij Upgrade Estate. “Doorheen de jaren hebben zij hun competenties steeds verder opgebouwd en uitgebreid. We zijn dan ook trots om deze award te mogen ontvangen.”