COREtec, onderdeel van USFloors International, neemt van 3 tot en met 8 oktober deel aan de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam. De fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen uit Kruishoutem staat zo voor de tweede opeenvolgende keer op de grootste woonbeurs van Nederland. “Deze beurs trekt diverse consumenten, klanten, zelfs vakmannen en interieurarchitecten aan. De COREtec®-beursstand wordt daar dan ook de vitrine voor innovatieve producten”, zegt Jan Dossche, president van USFloors International – COREtec.

Onderzoek toonde aan dat klanten steeds minder tijd hebben om winkels of showrooms te bezoeken. Dat ligt anders voor deze gerenommeerde beurs, waar er op een beperkte oppervlakte met de producten kennis kan worden gemaakt en efficiënt advies wordt verleend. “Door dichter bij de consument te komen, zoals op deze beurs, willen we nog meer business met hen bewerkstelligen”, duidt Jan Dossche. En die consument mag enkele nieuwigheden verwachten in Amsterdam. “We hebben op vlak van vernieuwing van ons aanbod niet stilgezeten. Zo kan men een nieuwe uitgebreide collectie met meer dan 29 verschillende decors komen ontdekken.”

Hoge verwachtingen

USFloors International wil de naam COREtec in de markt versterken en zijn klanten en professionals inspireren met toonaangevende producten. “Als we de aandacht van de klanten, vakmensen en architecten kunnen trekken en hen een bron van inspiratie en kennis voor hun huidige en toekomstige projecten kunnen geven, zullen we opnieuw van een succesvolle beurs kunnen spreken zoals dat vorig jaar reeds het geval was.”