V-Formation lanceert teambuildingconcept Office Olympics

officeolympicsV-Formation is een bedrijf uit Wondelgem dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert en zich specialiseert in teambuilding en attracties.  Onder leiding van oprichter en zaakvoerder Benedikt De Vreese heeft het bedrijf de afgelopen tien jaar een stevige reputatie verworven. Temeer omdat bedrijven steeds beter beseffen dat teams die voor elkaar als het ware door het vuur gaan in een wereld met messcherpe concurrentie wel degelijk het verschil kunnen maken.

“We beschikken over verschillende innovatieve concepten”, zegt hij, “die aanpasbaar en moduleerbaar zijn, naargelang van het budget, het aantal deelnemers of de doelstellingen die organisaties met hun teambuilding willen bereiken. Onze begeleiding gebeurt altijd door gekwalificeerde en enthousiaste teambuilders en we beschikken over ervaring op verschillende locaties in België en in het buitenland. We blijven niet onder de kerktoren zitten, want we laten ons ook inspireren door trends en door leveranciers uit de hele wereld.”

V-Formation pakt nu uit met de  zogenaamde “Office Olympics”. “Het gaat om een concept dat gebaseerd is op sport, maar dat bedrijven gewoon op kantoor kunnen uitwerken”, zegt  Benedikt De Vreese. “Het gaat om sportieve bezigheden die niet noodzakelijk erg fysiek moeten zijn.  Met andere woorden: sportieve uitdagingen, waarvoor mensen zich niet noodzakelijk in het zweet moeten werken. We hebben 10 sportieve challenges ontwikkeld gaande van tafelpingpong tot een minpaardenrace en tien desk challenges met onder meer een post-it battle. De bedoeling bestaat erin om op een ludieke manier meer verbondenheid te creëren tussen de medewerkers op de werkplek.”

Meer informatie op http://www.v-formation.be/portfolio/office-olympics-2-0/.