Van den Weghe opent nieuwe showroom in Knokke

0000000000000vandenwegheNatuursteenverwerkingsbedrijf Van den Weghe uit Zulte opent een gloednieuwe showroom in Knokke. Het bedrijf is sinds meer dan 30 jaar actief vanuit Zulte en heeft een dertigtal medewerkers.  Klanten zijn zowel designers en architecten als particulieren die zich laten verleiden door de gedurfde minimalistische of de rijkelijk klassieke projecten in natuursteen.

Van den Weghe gooit onder impuls van bedrijfsleider Tanguy Van Quickenborne ook internationaal bijzonder hoge ogen. Recent nog maakte het bedrijf bijvoorbeeld nog bekend dat het is uitverkoren om mee te bouwen aan een Aziatische versie van het Louvre in Abu Dhabi. Eerder al kon het met innovatieve projecten de meest veeleisende klanten te verleiden in grote wereldsteden als New York, Tel Aviv, Parijs, Madrid, Génève en Amsterdam.

Nu opent Van den Weghe dus ook een indrukwekkende nieuwe showroom in Knokke, die ongetwijfeld een designminded publiek zal aanspreken. Het is nog maar eens bewijs van de dynamiek en de innovatiekracht van Van den Weghe, dat in die nieuwe showroom zijn passie voor kunst, architectuur, design en natuursteen combineert. De inrichting van de nieuwe showrooom is het werk van het Gentse architectenbureau Glenn Sestig.