Van Moer Logistics heeft nieuwe CEO

vanmoerPatrick Lecluyse is de nieuwe CEO van Van Moer Logistics in Zwijndrecht. Hij volgt er Eric Noterman op die in augustus het bedrijf verliet. Lecluyse treedt officieel in functie op 2 november. Hij is geen onbekende voor Van Moer Logistics, want hij is al sinds februari bestuurder van het bedrijf.

Eric Noterman, die bijna vijf jaar CEO was, vormde samen met Jo Van Moer de Van Moer Group om tot Van Moer Logistics. Het strategisch plan dat ze samen uittekenden, zal door Lecluyse worden uitgerold. Jo Van Moer is ervan overtuigd dat Lecluyse de juiste man is om te zorgen voor continuïteit van de groeistrategie.

Patrick Lecluyse begon zijn loopbaan bij Bekaert en leidde voor deze groep bedrijven in de Verenigde Staten, Chili en Brazilië. Later werd hij CEO van Betafence. In 2012 maakte hij de overstap naar de groep Beaulieu, waar hij tot eind 2015 vice-president Flooring Solutions was.

In juni van dit jaar werd Patrick Lecluyse benoemd tot gedelegeerd bestuurder van het verpakkingsbedrijf Omniform in Waver, waar hij al sinds 2013 bestuurder was.  Hij is nu overgestapt naar Van Moer, maar blijft wel bestuurder van Omniform.