Vandelanotte organiseert eerste bootcamp voor groei

dhaenens_jpg_h380_jpg_5681Het advieskantoor Vandelanotte, dat in Oost-Vlaanderen kantoren heeft in Zele, Deinze en Aalst specialiseert zich in heel wat domeinen waarin kleine en middelgrote ondernemingen, familiale ondernemingen en zelfs de social profit sector nood hebben aan advies.

“Zeker nu iedereen de mond vol heeft van disruptie en digitale transformatie, kunnen ondernemers het zich niet meer veroorloven over bepaalde onderwerpen niet volledig op de hoogte te zijn”, zegt Chantal Cool, director sales en marketing.  “Tegelijk is er een dusdanige informatiestroom dat volledig op de hoogte zijn, niet meer mogelijk is, zonder een beroep te doen op de kennis van gespecialiseerde partners.”

Die kennis wil Vandelanotte duidelijk ook doorgeven aan startups en scale-ups.  Op 21 april 2016 organiseert het kantoor daarom in samenwerking met Belfius  in de Oude Vismijn in Gent vanaf 14 uur zijn eerste gratis  “Bootcamp voor Groei”.

“Na twee boeiende getuigenissen willen wij met een honderdtal jonge ondernemers  in dialoog treden over topics die hen na aan het hart liggen”, zegt Chantal Cool.”De Aerey-ambassadeurs bezorgen dan ter afsluiting, een onvergetelijk netwerkmoment.”

De cases die tijdens het bootcamp naar voor worden gebracht zijn die van Jonas Dhaenens (foto) en Wim Derkinderen.

Jonas Dhaenens is de oprichter van Combell en een rasechte Gentenaar. Hij is ook de CEO van Intelligent, de hostinggroep boven onder meer  Combell en investeerder in verschillende internetbedrijven. Hij heeft een pragmatische aanpak en is een commercieel denker met interesse in sales, marketing en finance.
Na zijn studies in economie, marketing en financiën, begon Wim Derkinderen, de mede-oprichter van Xpenditure, te werken in kleine startupbedrijven zoals SpaceChecker en Netlog. Als zelfstandig ondernemer slaagt hij er ook in om nevenprojecten in vastgoed te managen.