Vandelanotte nieuwe structurele partner Made In

20140220024547v5dxwMade in Oost-Vlaanderen is fier te mogen aankondigen dat een nieuwe structurele partner de ondernemersnieuwssite steunt: het advieskantoor Vandelanotte met hoofdzetel in Kortrijk dat in Oost-Vlaanderen kantoren heeft in Zele, Deinze en Aalst en daarnaasst ook nog vestigingen heeft in Antwerpen, Brussel, Brugge en Doornik.

Mieke De Mol, Head of business development en marketing, wijst erop dat kleine en middelgrote ondernemingen, familiale ondernemingen en zelfs de social profit sector nog in heel wat domeinen de adviezen van Vandelanotte kunnen gebruiken. “Zeker nu iedereen de mond vol heeft van disruptie en digitale transformatie, kunnen ondernemers het zich niet meer veroorloven over bepaalde onderwerpen niet volledig op de hoogte te zijn”, zegt ze. “Tegelijk is er een dusdanige informatiestroom dat volledig op de hoogte zijn, niet meer mogelijk is, zonder een beroep te doen op de kennis van gespecialiseerde partners.”

En die kennis, expertise en knowhow zijn volop bij Vandelanotte, dat gegroeid is vanuit het aanbieden van accountancy en audit, aanwezig. Niet voor niets is de baseline van het bedrijf  “More than accountants”.

“Fiscale, sociale, juridische en economische aspecten eisen voortdurend de aandacht van ondernemers op”, zegt Mieke De Mol, “omdat die niet alleen bepalend zijn voor de toekomst van organisaties, maar ook voor de persoonlijke toekomst van de ondernemers. Met meer dan 265 medewerkers in 8 vestigingen en een rijke expertise om bedrijven in elke fase van hun ontwikkeling te begeleiden, mogen we ons een echte partner van de Vlaamse ondernemers noemen.”

De keuze voor een partnership met Made in Oost-Vlaanderen”, is daarom volgens Mieke De Mol eigenlijk voor de hand liggend. “De nieuwsbrief bereikt precies de doelgroep die wij ook viseren. Om onze groei te versterken moeten we aan nog meer bedrijfsleiders duidelijk maken waar we precies voor staan. Net als de vele andere kmo’s uit de provincie die op de nieuwssite en in de nieuwsbrief aan bod komen, proberen wij dagelijks aan te tonen dat ondernemerschap dat inspeelt op de wensen van de klant de sterkst mogelijke bijdrage levert aan de economie en aan de welvaart. Vandaar dat wij ervan overtuigd zijn dat ons partnership met Made in Oost-Vlaanderen ons ook nog gemakkelijker in contact zal brengen met gelijkgestemde bedrijfsleiders uit de regio.”