Vandelanotte wint cloud accountant award 2015

0000000000000000vdlHet financiële dienstverleningsbedrijf Vandelanotte, dat in Oost-Vlaanderen, kantoren heeft in Aalst, Deinze, en Zele,  is door Exact uitgeroepen tot Belgische Cloud Accountant 2015. Het is het eerste jaar dat Exact, wereldwijde leider op het vlak van businesssoftware in de cloud, de award, die in Nederland al een belangrijke waardemeter is in de sector,  uitreikt in België.

De vakjury kroonde Vandelanotte unaniem tot winnaar omwille van zijn duidelijke visie en strategie in de migratie naar de cloud. Het bedrijf mag voortaan de titel ‘Cloud Accountant 2015-2016’ dragen.

Met deze prijs wil Exact vernieuwende accountancybedrijven bekronen die hun dienstverlening op een succesvolle manier verbeterden door toepassingen in de cloud. Daarmee wil de aanbieder van businesssoftware nieuwe ontwikkelingen stimuleren en de opportuniteiten die de cloud biedt, bekender maken bij een groot publiek.

Bart Van Coile, ondervoorzitter van het IAB geeft aan: “Wij zien in de markt dat digitalisering en online vernieuwing steeds belangrijker worden voor accountants. Zij moeten naast hun financiële dienstverlening ook steeds meer de focus leggen op proactief bedrijfsadvies.”