AALTER- Vandenbussche, een erkend aannemer klasse 8, die zowel instaat voor de bouw als renovatie van bedrijven en residentiële gebouwen, heeft zopas het machinepark uitgebreid. Er werd onder meer geïnvesteerd in drie nieuwe torenkranen. Intussen speurt het bedrijf naar nieuwe medewerkers.

Vandenbussche is voornamelijk actief in Oost- en West-Vlaanderen. Recent werden opnieuw heel wat nieuwe en grote bouwprojecten voor privéklanten en overheid aan het orderboekje toegevoegd. De groei noopt het Vandenbussche tot bijkomende investeringen, zowel in mensen als in eigen materieel. Met de toevoeging van 3 nieuwe torenkranen wordt het totaal aantal in eigen bezit op 21 gebracht.

“Een serieuze investering”, vertelt operationeel directeur Kristof . “Dat is nodig om via een goed georganiseerde planning bijna al onze werven te kunnen bedienen met een eigen torenkraan. Gezien de toenemende omvang van de werven en de steeds kortere planningseisen zetten we ook al vaker 2 of meer torenkranen in op dezelfde werf.”

Kristof Defruyt is ervan overtuigd dat het een absoluut voordeel is om als aannemer niet alleen over de geschikte mensen te beschikken, maar ook over de juiste kwaliteit en kwantiteit van materieel. “Door te kiezen voor de meest betrouwbare torenkranen op de markt kunnen we de projecten correct aanpakken zonder steeds afhankelijk te zijn van externe factoren”, besluit de operationeel directeur van Vandenbussche.