GENT – Juwelier Vanhoutteghem heeft de deuren van de nieuwe zaak Vanhoutteghem | Boutique geopend. De voormalige winkel YoungWatch maakte plaats voor een stijlvol concept dat een ruim assortiment van horloges en juwelen aanbiedt. Klantenbeleving staat er centraal.

“Na 15 jaar was YoungWatch toe aan een grondige opwaardering”, klinkt het bij de familie Vanhoutteghem. “Niet zomaar een opknapbeurt, maar een totale metamorfose. Het is een heel ander concept geworden waar we heel trots op zijn. Het interieur is op en top modern en uitnodigend. Hoewel de zaak chique oogt, is deze toch toegankelijk en heeft het alle hedendaagse mogelijkheden voor een optimale klantenervaring.”

Fysiek en online

Die klantenervaring is de rode draad in het nieuwe verhaal. De stijlvolle boutique straalt niet alleen luxe uit, maar biedt tegelijkertijd een intieme ambiance. “Zoals van een familiebedrijf verwacht mag worden. We kiezen duidelijk voor luxe, stijl en beleving”, luidt het.

Ook online is diezelfde beleving terug te vinden. “Klanten kunnen ook op onze webshop terecht. Geschenken die daar besteld worden, parfumeren we subtiel, net zoals we ook in de winkel alle zintuigen aanspreken. Dat geeft een extra touch aan de beleving bij het openen van het pakje.”

Op zondag 3 december trakteert Vanhoutteghem | Boutique haar klanten op een glaasje om de opening van de nieuwe zaak massaal te vieren.