VdH-Logistics fietst elektrisch

IMG_3089VdH-Logistics  is een familiaal bedrijf uit Nieuwkerken-Waas dat werd opgericht in 1999 en gespecialiseerd is in de logistieke ondersteuning van direct mail, marketingactiviteiten en e-commerce.

“Flexibiliteit en klantgerichtheid zit ons in de genen”, zegt oprichter Jef Van den Heuvel, die inmiddels over meer dan dertig jaar ervaring beschikt in de logistieke en de dienstensector. “Wij denken proactief mee met de klanten en werken voor hen oplossingen op maat uit die beantwoorden aan hun doelstellingen en verwachtingen.”

Samen met zijn dochters Ellen en Tinne en met Frederik Stoop, die in 2011 het management kwam vesterken,  heeft Jef Van den Heuvel het familiebedrijf uitgebouwd tot een dynamisch geheel met   twaalf enthousiaste medewerkers.

VdH-Logistics denkt ook na over de problemen van deze tijd, zoals de verkeerscongestie en de daaruit voortvloeiende files. “Daarom hebben we recent al onze medewerkers, die allemaal binnen een straal van 12 kilometer van het bedrijf wonen, een elektrische fiets gegeven”, zegt Jef Van den Heuvel.  “Een waardevolle investering in een vloot electrische fietsen komt de samenwerking tussen medewerkers en het bedrijf volledig ten goede. Voor VdH Logistics is het belangrijk dat mensen zich goed voelen binnen hun werkomgeving en een gezonde sportieve verplaatsing van en naar de werkomgeving  is daar onderdeel van. Ook hebben we bewust gekozen om een partnership aan te gaan met “het Fietspaleis uit Sint Niklaas” een lokale partner die zal instaan voor het onderhoud van onze electrische fietsen op lange termijn.”