Verf- en lakspecialist De Maesschalck overgenomen door Nederlands Vanesch Verf

demaeschalckFamiliebedrijf De Maesschalck h is al meer dan vijftig jaar de referentie in benodigdheden voor de professionele lakker en schilder en de particulier die kwaliteit wenst. Carrossiers, hout- en metaalbewerkers en schilders vinden bij de twee winkels van het bedrijf in Erembodegem en Sint-Niklaas al hun materiaal. De Maesschalck is ook al sinds 1963 distributeur van de autolakken van Sikkens voor een groot deel van Vlaanderen.

Het bedrijf is nu overgenomen door de Nederlandse Vanesch Verf Groep uit Tilburg die vanuit de vestigingen in Erembodegem en Sint Niklaas  onder de naam “De Maesschalck h” de merken Lesonal en Sikkens gaat voeren.

Frans, Lieve en Jan De Maesschalck, die de contactpersoon voor Vlaanderen blijft,  benadrukken dat door de overname voor de klanten niets zal veranderen.  “Vanesch Verf is de ideale partner voor de overname van ons familiebedrijf. Hun strategie en visie sluiten uitstekend aan bij onze waarden: kwaliteit, service en een persoonlijke benadering.

Paul van Esch, algemeen directeur en eigenaar van de Vanesch Verf Groep is in zijn nopjes. “De Maesschalck is een mooi bedrijf met een rijke historie. Door de overname hebben wij de mogelijkheid om onze langetermijndoelstellingen te realiseren. We hebben nu een basis gelegd om in België verder ons marktaandeel met Lesonal en Sikkens te vergroten.”