Vermeire-Defruyt verhuist en breidt aanbod uit

00000000vermeiredefrIn Oost-Vlaanderen, en meer bepaald in de regio rond Aalter, heeft het bedrijf Vermeire-Defruyt een stevige reputatie opgebouwd als brandstofhandelaar en als uitbater van een self carwash. Vermeire-Defruyt verhuisde omwille van de uitbreiding van het aanbod recent naar een industrieel pand in de Groendreef in Aalter, gelegen naast het tankstation en de self carwash.

De toenemende vraag naar andere energiebronnen deed het bedrijf besluiten om zowel voor ondernemingen als voor particulieren het aanbod uit te breiden. “Ondernemingen kunnen nu bij ons ook terecht voor elektriciteit en aardgas”, legt David Vermeire uit. “En de self carwash is al enige tijd uitgebreid met een nieuwe box.”

Ten behoeve van fleetmanagers biedt het bedrijf ook een eigen tankkaart aan, die geldig is in meer dan 300 tankstations in binnen- en buitenland.

“Deze verhuis is een mijlpaal voor ons bedrijf”, zegt David Vermeire. “Dankzij het jarenlange vertrouwen van onze klanten kunnen we deze stap zetten. Daarom willen we onze klanten laten meevieren! Ze kunnen meedoen aan een wedstrijd en daar een aantal mooie prijzen mee winnen, zoals een pallet pellets, 1.000 liter mazout of een jaar lang gratis carwash. Het totale prijzenpakket heeft een waarde van 1.600 euro.”