Verstraete IML speelt in op hang naar authenticiteit

Matt_IMLDe gespecialiseerde verpakkingsdrukkerij Verstraete IML uit Maldegem blijft aan innovatie werken om haar klanten extra mogelijkheden te bieden om op te vallen met hun producten. De recentste innovatie is de lakoptie Matt IML.

“Met deze innovatie die tijdens de grote vakbeurs NPE 2015 in Orlando is gelanceed,  kunnen we heel wat look & feel-wensen waarmaken”,legt marketing- en communicatiemanager Sofie Debouck uit.

Ook in verpakkingen is er volgens Verstraete IML een duidelijke hang naar authenticiteit en een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling. “Met Matt IML, dat labels een matte en natuurlijke look geeft,” verduidelijkt Sofie Debouck, “spelen we daar perfect op in. Matt IML is ook perfect voor retro-toepassingen. Vintage is in, en deze old school look is de oplossing om het artwork van de productverpakkingen aan te passen aan de stijl van de fabulous fifties, swinging sixties of sexy seventies. En last but not lesat kunnen we met Matt IML ook een unieke paper look, zodat verpakkingen de look & feel van papier krijgen, terwijl ze toch alle voordelen bieden van polypropyleen en 100% recycleerbaar zijn.”

Met de nieuwe toepassing versterkt Verstraete IML ongetwijfeld nog maar eens zijn positie als wereldwijde marktleider  onder de leveranciers van In Mould Label-verpakkingen.