Vertaalbureau Wilkens bij de beste van België

00000000000000002000322269eHet Gentse vertaal- tolk- en schrijfburau Wilkens c.s. Vertalers ∙ Tolken∙ Technical Writers is lid geworden van de BQTA, de Belgische vereniging van vertaalbedrijven.

De naam BQTA staat voor Belgian Quality Translation Association. Niet ieder vertaalbureau kan zomaar lid worden van de BQTA. “Het woordje Quality zegt het eigenlijk al”, heeft company manager Kris Vanderrusten aan. “Om lid te worden van de BQTA moet een vertaalbureau voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering.”

Het charter   van de BQTA is er glashelder over: “Onze leden verzorgen hoogkwalitatieve vertalingen, uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde taalprofessionals die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen, ondersteund door gedocumenteerde procedures en gestandaardiseerde kwaliteitsprocessen, gecoördineerd en gecontroleerd door bekwame projectbeheerders. Ze werken volgens de hoogste normen inzake vertrouwelijkheid, communicatie en klantenservice.”

“Onze klanten vertrouwen al jaren op de hoge kwaliteit van onze ISO-gecertificeerde dienstverlening”, zegt Kris Vanderrusten nog. “Met ons lidmaatschap van de BQTA is het dan nu officieel: wie in zee gaat met met Wilkens c.s. Vertalers ∙ Tolken∙ Technical Writers, doet zaken met een van de beste vertaalbureaus van België.”