Vier uur gratis advies voor kmo's via LED-netwerk Vlaanderen

zzzzzzadviesHet LED-Netwerk Vlaanderen staat voor laagdrempelige expertise- en dienstverleningscentra en wil bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen bijstaan bij het aanpakken van problemen rond de bedrijfsvoering.

Het netwerk voor Oost-Vaanderen had de bedoeling om op donderdag 27 november in het Centrum voor Ondernemen in Gent een gratis zitdag te organiseren waarop elke deelnemende kmo een uur gratis dienstverlening op maat zou krijgen en waarbij de dienstverleners vragen zouden beantwoorden over  accountancy, fiscaliteit, ondernemingsrecht, algemene bedrijfsvoering, communicatie, IT, en personeels- en organisatieontwikkeling.

Kim Smets, coördinator van het LED-netwerk Oost- en West-Vlaanderen, heeft nu echter laten weten dat deze zitdag, die zou worden georganiseerd in samenwerking met het Agentschap Ondernemen, Hogeschool Gent, Arteveldehogeschool, Acerta, Essentius en BDV Accountants niet kan doorgaan.  Dit betekent echter niet dat KMO’s geen beroep meer zouden kunnen doen op het uur gratis advies. Integendeel: KMO’s kunnen via het LED-netwerk zelfs vier uur gratis advies krijgen. Meer info over de LED’s vindt u op http://www.lednetwerk.be, inclusief een filmpje met concrete voorbeeldvragen en oplossingen waar de kmo beter van wordt.