Vijf ondernemende kandidaten om Eeklonaar van het jaar te worden

0000000000pascaleSinds verschillende jaren is het in Eeklo een traditie dat jong CD&V eind januari de Eeklonaar van het afgelopen jaar lauwert.  Dat gebeurt nu op 30 januari, maar het wordt dit jaar een bijzonder moeilijke keuze tussen vijf topkandidaten, die zich stuk voor stuk bijzonder ondernemend hebben getoond.

De vijf kanshebbers voor dit jaar zijn stuk voor stuk mensen die zich al jaren vrij ondernemend tonen en de ene straffe prestatie aan de andere hebben geregen. In de eerste plaats is er mediafiguur en succesvol auteur Pascale Naessens, de echtgenote van Paul Jambers, die er in de kookboekenwereld in geslaagd is om de hegemonie van Jeroen Meus en Piet Huysentruyt te doorbreken.  Maar ze krijgt concurrentie van twee andere sterke kandidaten uit de culinaire wereld : de beste jonge chef van Vlaanderen Michaël Vrijmoed, die zijn restaurant Vrijmoed in Gent in één klap op de kaart wist te zetten bij alle lekkerbekken van het land en onderneemster van het jaar Daphné Aers die haar krokettenfabriek dit jaar nog fors zal uitbreiden.

Naast deze drie coryfeeën uit de wereld van eten en koken zijn ook  Tomorrowland-dj Jochen Lasoen  en Henk Vincent, de directeur facilitaire diensten van AZ Alma, kandidaat om  directeur facilitaire diensten en masterplan, te duchten kandidaten. .

De laureaat zal bekendgemaakt worden tijdens een receptie in de showroom van Adrem Keukens op vrijdag 30 januari om 19 uur