GENT – Obumex, het vijfsterrenbedrijf van de familie Ostyn en gespecialiseerd in interieurinrichting, opent in april een nieuwe showroom in Gent. Vorig jaar was Knokke aan de beurt. Ceo Geert Ostyn ziet heel veel potentieel in de Gentse regio.

De ultieme interieurbeleving. Zo wordt een showroom van Obumex soms omschreven. Interieurliefhebbers kunnen eind april 2018 hun ogen de kost geven in wat de grootste showroom ooit van Obumex wordt. Aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem wacht een totaalconcept met maar liefst 500 m2 tentoonstellingsruimte. Deze beslaat de volledige benedenverdieping van een indrukwekkend pand naar een ontwerp van CAAN Architecten en Rietveld Projects.

Het nieuwe Gentse Obumex-universum moet de bezoeker betoveren met een 3-tal unieke keukenconcepten en met volledig ingerichte sfeercorners die het Obumex-vakmanschap op het vlak van totaalinterieurs weerspiegelen. Daarnaast is er ruimte voor een selectie verfijnde Italiaanse en Franse meubelcollecties, aangevuld met elegante plaids, textiel en accessoires om elk interieur op de meest persoonlijke manier aan te kleden.

Obumex (uit Staden, nabij Roeselare) laat weten dat het zich in de nieuwe Gentse showroom van een verrassende kant zal laten bewonderen. Naast de showrooms van Brussel en Antwerpen met hun eigentijdse city-look en de boetiek in Knokke met zijn ontspannen kustatmosfeer, zal de nieuwe Gentse ruimte in ware hipsterstijl een vette knipoog geven naar het Parijse bohémienleven.